Пам’ятка “Запобігання виникнення інфекційних захворювань, що передаються водним шляхом!”

Пам’ятка “Запобігання виникнення інфекційних захворювань, що передаються водним шляхом!”: З початком весняно-літнього сезону збільшується ризик захворювань, фактором передачі яких є вода (вірусний гепатит А, дизентерія, холера, гострі кишкові інфекції, лептоспіроз). Хвороботворні мікроби здатні протягом місяця і навіть більше жити і розмножуватися у воді. При потраплянні в організм людини... goo.gl/…

https://dtrek.dp.ua/storinka-bezpeky/01-02-2018

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Участь у Всеукраїнській студентській науково – практичній конференції «ЕкоБіоХім – 2019»

Конституційні права та толерантність