Майстер – клас з виробів французької випічки

Майстер – клас з виробів французької випічки: 30 жовтня 2018 року, студенти гр. ХТ (181)-16-1 спеціальності «Виробництво харчової продукції» разом з викладачами Хазнаферовою Л.О. та Майко О.В. відвідали майстер- клас з виробів французької випічки в мережі супермаркетів «Сільпо». Майстер – клас проводила технолог управління мережі Михайлюк Х.В. На даному майстер – класі, студенти та... goo.gl/…

https://dtrek.dp.ua/?view=article&id=524:30102018&catid=2:administratsiia

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Участь у Всеукраїнській студентській науково – практичній конференції «ЕкоБіоХім – 2019»

Конституційні права та толерантність